Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko

  • Model: buK5fRSS
  • 752 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK1512  DKK403
Spar: 73% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko
Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko

Product Description:

Adidas X 15.2 FG/AGKalenderen siger maj 2015, og Adidas har skrottet deres fire gamle siloer - Predator, 11Pro, Nitrocharge og AdiZero. Farvel har vi også måtte sige til de klassiske elementer, Adidas havde bygget deres siloer op om - speed, comfort, energy og control. I stedet har Adidas erstattet dem med to nye siloer - X og Ace.

X er for dig, der vil gå ind og afgøre kampene med din fart, underholdning og uforudsigelighed. X er til dig, der vil skabe kaos.

Med 15.2 støvlen får du mange af de samme teknologier og egenskaber som topmodellen 15.1, men i et lidt mere prisvenligt alternativ.

En nyhed, som Adidas har tilføjet, er den her lille sok, som både figurerer på topmodellen 15.1 og denne 15.2. Strømpen er producret i TechFit, som er en teknologi, der i mange år har været brugt i deres base layer produkter med stor succes og anerkendelse. Strømpen sørger for den mest optimale kompression og en forrygende pasform om din ankel.

Støvlen har en let syntetisk overdel, som både er smidig og giver en fin komfort.

15.2 udgaven her er ligesom dens storebror 15.1 også udstyret med X-Cage, som er støvlens skelet rundt om foden.

Det sørger for nødvendig support under højintense bevægelser.

X 15.2 er udstyret med NSG (Non Stop Grip). Det er beklædningen på mange af overstående elementer. NSG giver en rigtig god boldkontrol uanset vejret.

Ligesom på topmodellen er 15.2 også udstyret med X's nye knopsystem X-Claw. Det er et glimrende knopsystem, som er producret til brug på både FG (Almindelig Græs) og AG (Kunstgræs). Derfor skal du ikke længere tænke på, at købe et par støvler til hvert underlag. X-Claw-knopsystemet er bygget op omkring eksplosivitet og stabilitet. X støvlen er nemlig bygget til spilleren, der ønsker høj acceleration og stor eksplosivitet. Dermed er kravene opfyldt for, at du kan lave uventede og afgørende.

X støvlen kommer du til at se på bl.a. Bayern stjernen Thomas Müller samt La Liga stjernerne Gareth Bale og Luiz Suarez.


- FG (Firm Ground) / AG (Artificial Ground) - både alm. og kunstgræsbanerRelaterede produkter


 

Shipping & Privacy

Pyment option

Copyright © 2020 www.projectindicium.org.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: Herre Adidas X 15.2 FG/AG i Gul online Sko