Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko

  • Model: OlGBbCOl
  • 911 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK1445  DKK437
Spar: 70% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko
Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko

Product Description:

Nike Magista Obra II AG-PRO

Magista Obra II - anden generation af den innovative Magista-silo, der revolutionerede støvle-markedet tilbage i 2014. Den første Magista Obra var nemlig verdens første fodboldstøvle med sok - og den første fodboldstøvle fra Nike med deres vævede Flyknit-materiale i overdelen. Magista er skabt til de kreative og kontrollerende spillere på banen og med anden generation af den populære silo har Nike virkelig formået at tage touch, komfort og boldkontrol til et højere niveau. Derfor er Magista Obra II også det foretrukne støvlevalg for stjerner som Andreas Iniesta, Kevin De Bruyne og danske Christian Eriksen.

I år har har Nike kombineret Flyknit-overdelen med et tyndt lag af deres populære NikeSkin-materiale, som ellers primært har været benyttet til Nikes Hypervenom-silo. Kombinationen resulterer i en innovativ overdel, der har fået de bedste egenskaber fra de to teknologier. Det vævede Flyknit-stof former sig efter foden, har en meget lav vægt og en høj åndbarhed. Her giver NikeSkin-teknologien en størrere stabilitet i overdelen - og et bedre touch på bolden. Dette skyldes NikeSkins særlige tekstur i overfladen, der skaber en større friktion mellem bolden og foden.

For at styrke støvlens lockdown har Nike tilføjet deres Flywire-kabler til overdelen. De hårdføre kabler holder foden godt på plads og benyttes i forvejen på adskillige løbesko og fodboldstøvler fra Nike. Der er ligeledes stadigvæk Nikes ACC-teknologi, der giver et solidt touch på bolden uanset.

Touch, kontrol og komfort i særklasse - den nye Magista!

En af de andre helt store ændringer ved Magista Obra II er det nye knopsystem. Nike er således gået væk fra de runde, koniske knopper og har udviklet et knopsystem med både runde, aflange og bladede knopper. Hver enkelt knop er altså nu blevet optimeret, så de har fået den helt rigtige form - alt efter hvilke bevægelser der skal afvikles.

Ydersålen har også fået en ny konstruktion, der er formet efter fodens anatomiske konturer og derfor har fået et kurvet udtryk. Dette sikrer en mere naturlig afvikling og bedre komfort for foden. Ydersålen har ligeledes fået en split-toe funktion omkring forfoden, hvor sålen er mere fleksibel. Dette tilfører mere stabilitet i ydersålen, har Nike integreret det såkaldte Protection Supernatural Framework, der ligger som et støttende element omkring midtsålen.

Den revolutionerende Dynamic Fit Collar-ankelsok er også blevet opdateret til Magista Obra II. Selve sokken bliver nu vævet i et noget tykkere lag, så den giver en stærkere støtte. Derudover har Nike samtidigt ændret formen på sokken, så den nu er tilpasset efter anklens anatomi. Sokken er derfor nu blevet en smule lavere foran og bagpå, hvilket gerne skulle sikre en højere komfort for spilleren. Den populære teknologi har nærmest gjort ankelsokker til et 'must' for tidens fodboldstøvler - og med den nye opdatering er støtten og stabiliteten i den innovative ankelsok helt i top.

AG-knopsystem = til spil på kunstgræs
 

Shipping & Privacy

Pyment option

Copyright © 2020 www.projectindicium.org.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: Herre Nike Magista Obra II AG-PRO i Multicolor online Sko